Dank voor jaren lange support!

Andantino B.V. is sinds jaar en dag een van de belangrijkste krachten achter het Parkhotel Valkenburg wielerteam. Zakenman Dirk-Jan Bakker heeft een voorliefde voor sport. De ontspanning van sport is wat hem scherp en fit houdt in het drukke bestaan als ondernemer. Sport heeft ook een grote verbindende factor is en is prachtig om in te investeren. Een voorliefde voor de schaats en wielersport en het ondersteunen van de ontwikkeling van talent is een van de grootste drijfveren om in het wielerteam te investeren. De rensters en begeleiding van team Parkhotel Valkenburg zouden zonder deze investeringen niet hun dromen kunnen najagen en zijn hier uiteraard bijzonder dankbaar voor.

De rensters van Team Parkhotel Valkenburg mochten na een fantastisch eerste deel van het seizoen op een prachtige bonus rekenen.