Team Parkhotel Valkenburg heeft het contract met Demi Vollering verlengt tot en met 2021

Demi Vollering zit sinds begin 2019 bij team Parkhotel Valkenburg, waar ze een mooie start van haar eerste seizoen beleefde op het hoogste niveau van het dameswielrennen.

Momenteel is Demi zich aan het voorbereiden op de OVO Women’s tour in juni en de Giro Rosa welke begin juli verreden zal worden.

Demi over haar contract: ’Ik ben erg blij met mijn nieuwe contract en dankbaar voor het vertrouwen. Ik denk dat ik mij goed kan ontwikkelen binnen deze mooie en hechte ploeg. Ik geloof en droom van een mooie toekomst in het dameswielrennen waarbij juist dit team elkaar helpt bij het najagen van elkaars dromen. We are Pushing Dreams together!’

Demi is een hele fijne en gemotiveerde renster om mee samen te mogen werken. Het team is dan ook erg blij om de doelstellingen in de toekomst van beide partijen te kunnen verwezenlijken.