Demi Vollering wint Proloog in Luxemburg en wordt 2e in het algemeen klassement

Vrijdag 10 mei is een heel succesvolle dag voor het team geworden! Demi Vollering was vandaag de snelste in de proloog van Festival Elsy Jacobs, UCI 2.1 wedstrijd. 

De proloog over 2.8 kilometer met hierin een stevige klim werd met een gemiddelde van ruim 37 kilometer per uur afgewerkt door Demi Vollering. Lisa Brennauer – WNT Roter  (voormalig wereldkampioene op de tijdrit) werd tweede en op de derde plaats eindigde Riejanne Markus – CCC Liv.

Festival Elsy Jacobs bleek een goede wedstrijd voor het gehele team. Sofie de Vuyst wist het bergklassement te winnen in de laatste etappe. Het team heeft enorm veel geleerd, super samen gewerkt en tot de laatste meters gestreden voor de eindoverwinning. Helaas bleek de Duitse Lisa Brennauer iets te snel in de sprint en veroverde de gele trui van Demi Vollering.