Sanidirect nieuwe sponsor van Team Parkhotel Valkenburg

Team Parkhotel Valkenburg mag in 2019 rekenen op de steun van een nieuwe sponsor, namelijk Sanidirect.

Sanidirect is de snelst groeiende sanitairwinkel van Nederland met inmiddels meer dan 20 vestigingen en een een webshop waar je 24/7 terecht kunt.Bij Sanidirect is alles erop gericht om de plannen voor je droombadkamer in goede banen te leiden waarbij gemak voorop staat.

Sanidirect heeft altijd de meeste actuele badkamers opgesteld in verschillende stijlen van modern tot landelijk. Ook voor los sanitair is Sanidirect het juiste adres. Sanidirect biedt A-merken tegen scherpe, transparante prijzen en voert daarnaast een eigen huismerk; Saniselect.

Team Manager Esra Tromp over Sanidirect als nieuwe sponsor van het team: ‘’Als manager van dit prachtige Nederlandse dames wielerteam ben ik heel erg trost het bedrijf Sanidirect aan het team te binden. Met de sponsoring van Sanidirect kan het team zich ontwikkelen in haar kerntaken, het opleiden en begeleiden van Nederlands wielertalent. We zijn een Nederlandse wielerploeg met Nederlandse en Belgische rensters, het is prachtig dan een sponsor aan te trekken die zich richt op de Nederlandse en Belgische markt. Een prachtige fit!’’

Commercieel directeur Ricardo Dijkhuizen van Sanidirect:

“Het dameswielrennen is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Mede door de sportieve prestaties van o.a. team Parkhotel Valkenburg. Sanidirect is een jonge winkelformule die zich ook richt op een jongere, vrouwelijke doelgroep. Met deze sponsoring willen wij onze naamsbekendheid vergroten en het dameswielrennen verder professionaliseren.”