Ann-Sophie Duyck maakt Team Parkhotel Valkenburg compleet

Team Parkhotel Valkenburg zal in 2019 met 16 zeer gemotiveerde en talentvolle rensters het seizoen gaan beginnen. Ann-Sophie verlaat naar twee jaar het Cervélo Bigla Cycling Team om als tweede Belgische renster, naast Sofie de Vuyst, in een Nederlands team haar dromen waar te maken.
Ann-Sophie Duyck zal de komende twee jaar in het tenue van Team Parkhotel Valkenburg haar uiterste best doen om prachtige resultaten met het team neer te zetten.

”Ik ben heel erg blij bij Parkhotel Valkenburg Cycling Team te kunnen gaan rijden. Het is een ploeg met een open en transparant beleid, lange termijnvisie en heel belangrijk de omkadering bestaat uit mensen met het hart op de juiste plek en de nodige wielerkennis. Daarnaast voel ik mij als renster en als tijdrijdster gewaardeerd.” Aldus Ann-Sophie over haar komst naar het Nederlandse team.

Zowel ploegleiding en management van het team zijn zeer verheugd Ann-Sophie te kunnen toevoegen aan het team. Met Ann-Sophie hebben we een renster met veel ervaring en power. Haar sterke tijdrit, juiste mentaliteit en zeer allround capaciteiten zullen komende jaren een positieve uitwerking hebben op het gehele team. Wij zijn ervan overtuigd dat er mooie resultaten als team en individueel zullen gaan volgen. Wij hopen dat Ann-Sophie zich helemaal op haar plek gaat voelen in dit nieuwe team, maar na afgelopen kennismakingsweekend hebben wij daar alle vertrouwen in.

Foto: www.sportfoto.nl