Demi Vollering voor twee jaar naar Team Parkhotel Valkenburg

Team Parkhotel Valkenburg is in 2018 gestart met een geheel nieuw project: #PushingDreams. PushingDreams staat voor het najagen van verschillende dromen, waarbij Team Parkhotel Valkenburg en alle sponsoren en partners uit alle macht de rensters in ondersteunen.
Demi Vollering is een van de rensters die in 2019 en 2020 in het team haar dromen kan najagen. De 21-jarige renster woonachtig in Berkel en Rodenrijs heeft dit jaar haar focus gelegd op het weg wielrennen en dat bleek een heel goede zet. In 2018 begon Demi met een trainer te werken en gericht te trainen naar wedstrijden die haar goed liggen, de Thüringen Rundfahrt en Tour de Ardèche. In met name deze twee wedstrijden viel zij op door haar klimcapaciteiten.

Demi kijkt erg uit naar een mooie samenwerking met Team Parkhotel Valkenburg. ‘Ik ben erg blij dat ik deze kans heb gekregen. Het is een mooi team om verder te leren en mijzelf te ontwikkelen als een complete renster. Met SwaboLadies heb ik afgelopen jaar enorme stappen gezet en al mijn doelen behaald, zelfs overstegen! Ik hoop dat we volgende jaar met het team weer doelen kunnen overstijgen en mooie resultaten neer kunnen zetten’ aldus Demi.

In de komende jaren bij Team Parkhotel Valkenburg ga ik er vanuit dat Demi haar capaciteiten als renster gaat uitbreiden. Er zit heel veel talent in Demi en met de juiste mensen om haar heen weet ik zeker dat ze nog grote stappen kan maken, aldus team manager Esra Tromp over de komst van Demi.

Eveneens ploegleider Raymond Rol is in zijn nopjes over de komst van Demi. ‘Het team heeft in 2018 een goede weg ingeslagen en hopen in de komende jaren deze positieve flow te behouden. Met Demi hebben we een sterke renster die goed uit de voeten kan op heuvelachtig en zelfs bergachtig terrein. Samen met nog enkele rensters uit het team hebben we ook in de lastigere wedstrijden, rensters die mee kunnen doen aan het spelletje. Voor Demi zie ik een heel mooie toekomst als renster, in 2019 zal de focus liggen op ervaring opdoen in grote koersen met hopelijk een paar mooie resultaten met het team.

Foto: Cees van’t Geloof