Teunje Beekhuis winnares #PushingDreams Talentday!

Op woensdag 20 juni jl. vond de eerste editie plaats van de #PushingDreams Talentday.  Uit alle aanmeldingen heeft het team vervolgens een selectie van 25 talenten uitgenodigd op de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) – SENECA. Op de locatie van de sportmedisch partner van het team, werden verschillende onderdelen doorlopen door de talenten. Een zeer geslaagde dag vol tests, fysieke metingen en gesprekken. Uiteindelijk werd aan de hand van alle indrukken en gegevens één winnares werd gekozen.

Teuntje Beekhuis sprong er qua fysiek en motivatie uit en is de winnares geworden van de eerste #PushingDreams Talentday. Team Parkhotel Valkenburg staat voor ontwikkeling in een veilige en professionele omgeving. Teuntje krijgt haar kans zich te ontwikkelen en haar droom als topsporter na te jagen.

Welkom Teuntje!