Lorena Wiebes & hoofdsponsor Parkhotel Valkenburg verlengen contract

De Europees Kampioene bij de junioren heeft een overeenkomst getekend tot en met 2021 en zal in deze periode het tenue van hoofdsponsor Parkhotel Valkenburg vertegenwoordigen. Diverse internationale UCI-vrouwenteams hebben interesse getoond in Lorena, toch besloot zij zich de komende jaren te ontwikkelen in de veilige omgeving van het Parkhotel Valkenburg Cycling Team.

Parkhotel Valkenburg is de afgelopen zeven jaar hoofdsponsor geweest van een dames wielerteam. Naast Lorena Wiebes heeft ook de hoofdsponsor van het team de huidige overeenkomst verlengt tot en met 2021. Investeren en opleiden van talenten is de passie van hoofdsponsor Jos van de Mortel, eigenaar van het Parkhotel Valkenburg.

”Ik ben heel blij om tot en met 2021 deel uit te maken van het Parkhotel Valkenburg team. Ik voel me heel erg thuis in de omgeving die het afgelopen jaar is gecreëerd en weet zeker dat ik mij hier verder kan ontwikkelen,’’ zegt Lorena.

Ploegleider Raymond Rol: ”Lorena is een van de grootste talenten in het internationale damespeleton. Als ploegleider ben ik zeer content om Lorena voor een langere periode te kunnen ondersteunen in haar wielercarrière. Lorena is iemand die nog veel kan leren als renster en als persoon maar beschikt over alle kwaliteiten die nodig zijn om uit te groeien tot een renster van wereldformaat. Als team zullen wij er alles aan doen Lorena in haar ontwikkeling bij te staan.”

Manager Esra Tromp: ”Ik ben heel blij met de contiunering van het contract van de hoofdsponsor van het team, Parkhotel Valkenburg. Een langdurige samenwerking met sponsoren biedt de mogelijkheid een stabiele basis te vormen voor onze rensters. Het vertrouwen wat Lorena heeft in het team door eveneens haar contract te verlengen is daarvan een prachtig voorbeeld. Zoals gezegd is Lorena een groot talent en een echte teamplayer met een enorme drive om alles uit zichzelf te halen.”

Naast Lorena staan Marit Raaijmakers, Anne de Ruiter en Meike Uiterwijk Winkel voor seizoen 2019 onder contract van het Parkhotel Valkenburg Cycling team.

Foto: www.sportfoto.nl & Rick Strooper