Herzog Medical nieuwe partner team Parkhotel Valkenburg

Met Herzog Medical heeft het team een prachtige nieuwe partner gevonden op het gebied van herstel en preventie van blessures. Herzog Medical is inmiddels niet meer weg te denken uit het professionele wielerpeloton.

Zowel de wedstrijd- als recreatieve fietser heeft veel baat bij het dragen van Herzog compressiekousen. De kousen worden met name na een training of koers gedragen om het herstel te bevorderen. Maar ook tijdens inspanning hebben fietsers veel baat bij Herzog compressiekousen. Door het afnemende drukverloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd, waardoor je minder snel verzuurt. Daarnaast is het aan te raden om de kousen te dragen tijdens reizen om opgezette benen voorkomen.

Team Parkhotel Valkenburg is erg trots op de samenwerking die tot stand is gekomen. Met de Herzog compressiekousen zullen onze rensters sneller herstellen na zware inspanning en zullen de rensters met frissere benen arriveren op de trainingslocatie of wedstrijd.