Team Presentatie

Vrijdag 16 februari heeft het team zich voorgesteld aan pers, sponsoren en andere belangstellenden. Het was een zeer geslaagde dag die begon met een lekkere fietstocht. De rensters van het team, samen met enkele sponsoren maakten een rondje door het Zuid-Limburgse land.

Wanneer iedereen weer was opgefrist in het Parkhotel Valkenburg stond er een heerlijke Hollandse maaltijd klaar. Onder leiding van Marijn de Vries werd vervolgens om 20.00 het officiële programma gestart. De rensters, begeleiding en de hoofdsponsor van het team, Jos van de Mortel, werden voorgesteld aan alle aanwezigen.

De presentatie was live te volgen via een livestream, maar is ook terug te kijken via onderstaande link.

Teampresentatie video

Hieronder nog enkele foto’s voor een impressie van deze dag!

 

Foto’s door Tim Davits