HideMyBell nieuwe partner van het team!

Als team Parkhotel Valkenburg zijn wij altijd op zoek naar partners en sponsoren om het team verder te ontwikkelen. Het trainen op een racefiets over de ‘gewone’ wegen gaat soms gepaard met irritaties. Om onze rensters veilig de weg op te sturen zijn wij heel blij te melden dat HideMyBell de rensters gaat voorzien van een bel op de trainingsfietsen.

‘HideMyBell is verheugd om het team te voorzien van de meest gesoigneerde fietsbel op de markt. Geen bel in het zicht en toch altijd een goed hoorbare bel binnen handbereik zal direct de training veiliger maken. Met de sponsoring van het team wil HideMyBell naamsbekendheid aan het unieke Nederlandse product uitbouwen en de dames ondersteunen om te werken aan een positief imago van wielrenners(sters). Dus laat van je horen dames’! Aldus Mathijs Wagenaar van HideMyBell. En hierbij sluit team Parkhotel Valkenburg zich volledig bij aan!