ELX Pro nieuwe partner van het team!

Wij zijn heel blij mede te delen dat ELX Pro als nieuwe partner van het team in 2018 geïntroduceerd kan worden. In elke sport is herstel enorm belangrijk, wij zijn vereerd dat onze rensters hiervoor gebruik kunnen maken van de producten van ELX Pro.

ELX Pro 15 is een nieuwe hersteldrank. Het bevat maar liefst 15 gram van de beste wei proteine hydrolysaat op de markt! Als lekkere dorstlesser biedt ELX Pro 15 sporters het snelste herstel na een work out zodat je je snel weer fit en sterk voelt voor de volgende challenge. Ideaal als hersteldrank na het wielrennen. We verwelkomen dit jaar ELX Pro als nieuwe supplier van Team Parkhotel Valkenburg.

Speciaal voor onze vrienden en volgers biedt ELX Pro een 20% korting op een online bestelling (actie loopt tot 1 maart 2018). Gebruik hiervoor bij de bestelling de code TPV2018 op www.elxpro.nl

ELX Pro 15 voor jouw ploeg? Neem voor meer informatie contact op met Tjerk Potma via tjerk@elxdrinks.com