Scalatore hospitality partner van Team Parkhotel Valkenburg

Voor het komende wielerseizoen heeft Team Parkhotel Valkenburg in Scalatore de juiste hospitality partner gevonden.

Scalatore zal in samenwerking met de teambegeleiding van Team Parkhotel Valkenburg inspirerende hospitality concepten ontplooien rondom de belangrijkste wedstrijden van het seizoen en het team ondersteunen in side events zoals de ploegenpresentatie en het verzorgen van clinincs.

“De visie van Team Parkhotel Valkenburg waarbij talentontwikkeling hoog in het vaandel staat sprak ons direct aan en we hebben ook geen moment getwijfeld om deze samenwerking aan te gaan” aldus Roland van de Werken van Scalatore.

Met ruime ervaring in de branche is Scalatore de partner voor organisatie, begeleiding of ondersteuning van wielerevenementen en dragen zij op professionele wijze zorg voor deelnemers, bezoekers en sponsoren.