Nieuwe partner: IONIA koffie/thee

Wielrennen, koffie en thee gaan hand in hand samen. Wij als team Parkhotel Valkenburg zijn heel blij te kunnen melden dat het team vanaf heden zal worden ondersteund door IONIA Nederland in koffie en thee. IONIA Nederland is importeur van IONIA espressobonen en is iedere dag op zoek naar mooie kwaliteitsproducten om op die manier een onderscheidend assortiment aan te kunnen bieden. Het familiebedrijf zal de rensters, begeleiding en sponsoren op trainingen, wedstrijden en evenementen voorzien van de heerlijke producten die zij aanbieden.

IONIA Nederland is importeur van IONIA espressobonen. Zij importeren behalve de IONIA espressobonen ook echte Italiaanse cantuccini en pralines van Dolciaria Monardo. Zij zijn dealer van het Italiaanse espressomachine merk Nuova Simonelli en IONIA zette 8 jaar geleden samen met de importeur het theemerk Revolution Tea op de kaart. Ze zijn iedere dag op zoek naar meer mooie kwaliteitsproducten om op die manier een onderscheidend assortiment aan te kunnen bieden aan hun trouwe klantenkring.

IONIA Nederland is een familiebedrijf, service staat bij hun hoog op het prioriteitenlijstje net als klantvriendelijkheid en een open communicatie met de klanten.

Hun doel is het aanbieden van een assortiment met producten die exclusief zijn en van goede kwaliteit. Zij streven ernaar om hun klanten en gasten een espresso of thee te laten beleven waarvoor ze iedere keer weer terug zullen komen.