Van Wanroij toegevoegd aan ons begeleidingsteam

Graag verwelkomen wij Marieke van Wanroij als onderdeel van ons begeleidingsteam! Marieke zal part time als coach aan de slag gaan en een belangrijk rol vervullen in het monitoren en begeleiden van de rensters op zowel mentaal als fysiek vlak. Marieke, voormalig profrenster, vervulde tijdens haar wielercarrière al een rol als coach in het veld. Na haar carrière heeft zij zich hierin verder ontwikkelt en behaalde zij onder andere de master in coaching op Cruyff Institute. Marieke kijkt ernaar uit om haar kennis en ervaring te delen met de talenten van Parkhotel waarbij leren en ontwikkelen centraal staat.

We would like to welcome Marieke van Wanroij as part of our staff! Marieke will start part-time as a coach and play an important role in monitoring and guiding the riders on both mental and physical levels. Marieke, former pro-cyclist, already played a role as a coach in the field during her cycling career. After her career, she has developed further in this field and, among other things, she obtained the Master in Coaching at Cruyff Institute. Marieke looks forward to sharing her knowledge and experience with Parkhotel’s talents, focusing on learning and development.