Persbericht

Vanuit de enorme drive en passie van Raymond Rol om dames wielertalent een kans te bieden zich te ontwikkelen als renster, komt volgend seizoen de nieuwe stichting ‘Wielertalent in ontwikkeling’ met de dames UCI ploeg; Parkhotel Valkenburg Cycling Team.

9 jaar geleden startte Raymond Rol het LSV-team Batavus Ladies, met 8 zeer gemotiveerde talentvolle rensters. Dit was het begin van een prachtige reeks aan jaren waarbij de opleidingsploeg, onder leiding van Raymond Rol, succesvol mee draaide in het damespeloton. Afgelopen 6 jaar heeft Jos van de Mortel, resp. Parkhotel Valkenburg, Raymond in zijn visie gesteund en heeft dit vorm kunnen geven. Wij zijn dan ook enorm blij dat Jos van de Mortel de samenwerking in de nieuwe stichting wilt voortzetten, onder de naam Parkhotel Valkenburg Cycling Team.

Op dit moment hebben wij 10 rensters onder contract, er zijn nog onderhandelingen gaande met twee rensters, wij verwachten in de eerste week van Oktober hier overeenstemming in te bereiken. Het team zal bestaan uit enkele rensters waarmee Raymond Rol in het verleden al mee heeft gewerkt, maar zal ook bestaan uit nieuwe en jonge talentvolle dames.

Een fris, jong team met veel motivatie om alles uit zichzelf te halen gaat zich melden in het damespeloton.

De volgende tien rensters maken sowieso deel uit van het Parkhotel Valkenburg Cyclingteam 2018;

Lorena Wiebes, Chanella Stougje, Natalie van Gogh, Esther van Veen, Nina Buysman, Marit Raaijmakers, Amy Roberts, Anne de Ruiter, Nancy van der Burg en Anna Solovey.

Aanstaande zondag 1 oktober zal de wielerploeg haar nieuwe website lanceren.

Wij kijken uit naar seizoen 2018!

Parkhotel Valkenburg Cycling Team