Onze sponsoren

Naast onze hoofdsponsoren kan het team niet bestaan zonder de bijdrage van deze sponsoren

Andantino is een onafhankelijke beleggings- en investeringsmaatschappij, die sinds medio jaren tachtig actief is in de vastgoedsector. Andantino verhandelt, ontwikkelt, beheert en belegt in diverse commerciële vastgoedsectoren zoals kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woningen. Andantino participeert ook met andere investeerders in vastgoedprojecten. Nederland is het belangrijkste werkterrein, maar ook in Europa en Noord-Amerika worden er activiteiten ontplooid.

Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 230 winkels en een eigen webshop. Dit terwijl de centrale gedachte altijd onveranderd is gebleven: Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment.

Behalve aan een werkomgeving waar mensen wat voor elkaar over hebben, hecht Sleper veel waarde aan duidelijkheid. Onze offertes zijn glashelder. We leveren een gespecificeerde begroting en voor elke klant maken we een speciale projectmap aan. Via tussentijdse controles volgen we de voortgang op de voet. ‘Verrassingen’ zijn uitgesloten, meer- en minderwerk wordt altijd schriftelijk gecommuniceerd. Sleper heeft alle vakkennis in huis voor het zorgvuldig onderhoud van monumentale panden. Wij werken met gemotiveerde vakmensen die hun uitdaging vinden in het onderhouden en opknappen van historische panden.