Onze Partners

We zijn trots te mogen zeggen dat de volgende partners het team in 2018 steunen

ABUS Nederland zal voor het vijfde jaar op rij de vrouwen voorzien van de beste modellen helmen die door ABUS Cycling zijn ontwikkelt. Het afgelopen jaren heeft ABUS niet stil gezeten met de ontwikkeling van nieuwe helmen. Zo zijn er in 2017 vier nieuwe modellen ontwikkelt met de Gamechanger en Aventor als top modellen. In 2018 zal het team rijden met de Gamechanger en Aventor en het nieuwe model tijdrithelm.

Math Salden is sinds het begin een belangrijke partner van het team. Deze wielersport winkel uit Limbricht voorziet het team van de materialen die een wieler team nodig heeft in zijn dagelijkse bestaan. Math Salden staat garant voor een eenvoudige manier van bestellen via hun webshop en een snelle levering van het product.

Ride with style.
Ride with passion.
Ride fast.

Alle Cyclon producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersports. Cyclon voorziet dit jaar het team van haar producten. Met de kennis vergaard uit het gebruik van haar producten door professionele teams¬†verbeteren zij hun bestaande en nieuwe producten. Ze doen er alles aan ‘To keep your bike smiling!